Serveis

Somriures Renovats
amb les nostres pròtesis
dentals a Barcelona

A la nostra clínica a Barcelona, ​​brindem una varietat completa de serveis especialitzats en pròtesis dentals. Les pròtesis dentals són una solució altament efectiva per restaurar la funció i l'estètica dental, oferint-ne una opció duradora i de qualitat.
En aquesta secció, us proporcionarem informació detallada sobre què són les pròtesis dentals, beneficis i durabilitat.

QUÈ SÓN LES PRÒTESIS DENTALS?

És una solució personalitzada per reemplaçar dents perdudes o danyades, brindant una restauració funcional i estètica al teu somriure. Es prenen mesures necessàries per dissenyar la pròtesi perquè s'ajusti perfectament a l'anatomia dental. Aquestes pròtesis estaran fabricades amb materials d´alta qualitat i es col·locaran acuradament per restaurar la forma i funció normals de les dents.

Quins beneficis tenen les pròtesis dentals?

Restauració funcional

Les pròtesis dentals permeten recuperar la funció masticatòria perduda a causa de dents absents o danyades. En reemplaçar les dents faltants, es restableix la capacitat de mastegar i triturar els aliments adequadament, millorant la digestió i el benestar general.

Estètica dental millorada

S'obté una millora notable a l'estètica dental. Aquestes solucions personalitzades es dissenyen per ajustar-se perfectament a la boca del pacient, proporcionant un somriure natural i atractiu, cosa que augmenta la confiança i millora l'aparença estètica.

Prevenció de problemes addicionals

També ajuden a prevenir problemes secundaris que poden sorgir per la pèrdua de dents, com el desplaçament de dents veïnes o canvis en la mossegada. Una alineació dental adequada evita complicacions a llarg termini i preserva la salut oral.

Augment de confiança i autoestima

Recuperar un somriure complet i funcional amb pròtesis dentals té un impacte significatiu en la confiança i autoestima dels pacients. En sentir-se segurs amb la seva aparença i capacitat de masticació, podeu gaudir d'una millor qualitat de vida en general.

Quan duren les pròtesis?

La durada de les pròtesis dentals pot variar segons el tipus de pròtesis i les cures proporcionats pel pacient. En general, les pròtesis dentals ben dissenyades i fabricades amb materials de gran qualitat poden durar molts anys. Tot i això, és essencial mantenir una bona higiene bucal, netejar les pròtesis regularment i assistir a revisions dentals periòdiques. Seguint aquestes pautes, es pot prolongar la vida útil de les pròtesi i assegurar que continuïn brindant un somriure funcional i estèticament satisfactori al llarg del temps.

A la nostra clínica dental a Barcelona, ​​oferim serveis d'empastos dentals d'alta qualitat per tractar càries i restaurar la salut de les dents. Els empastaments són procediments segurs i efectius que brinden beneficis estètics i funcionals a llarg termini. Si necessites empastaments dentals, el nostre equip de professionals altament capacitats està llest per brindar-te la millor cura dental.

Per què fer-te una
pròtesi dental amb nosaltres?

Què diuen els nostres clients?

Necessites una pròtesi dental
a Barcelona?

Agenda una cita a la nostra clínica